Me-Time

Jouw inspirerende combinatie van retraite & coaching in Italië

Kan er qua locatie zo uit zien

Helemaal eruit, om tot jezelf te komen

Ik regel alles, qua programma, locatie, reis
Me-Time, speciaal voor jou

Je gaat er bijvoorbeeld 100 uur* tussenuit. Een paar dagen met volledige aandacht voor jou en tijd voor jezelf. Op een mooie plek in Nederland, Oostenrijk, Italië of Spanje. Een soort retraite, maar dan anders. De meerdaagse intensive is een combinatie van retraite en coaching. We bespreken jouw levenslessen, jouw leerstrategie. Met zinvol leven en/of werken in het vooruitzicht. Onze gesprekken gedurende jouw Me-Time-verblijf kunnen bij de mooiste uitzichten op bergen, meren of bossen zijn.

*) minder of meer uren en dagen zijn mogelijk

Alle aandacht en tijd, voor jou alleen

In het MeTime-programma sta jij deze dagen volledig centraal. In samenhang met jouw context en omgeving. We passeren jouw verleden, heden en toekomst. Met terugblikken en vooruitblikken op jouw werk en leven. Samenwerkend en zelfstandig ga je aan de slag. Niet-werkend, maar met rust en stilte. Reflecterend op jouw leven. Op een inspirerende locatie en volledig verzorgd. Je voert gesprekken, ontvangt coaching, schrijft, wandelt en maakt – hier en nu – stappen voor je verdere leven. Je krijgt duidelijkheid over hoe jij werkelijk bent en wat jij echt wilt.

Ontspannen op weg naar nieuwe doelen

Wat we doen is een paar dagen stilstaan: Me-Time. Weg van de hectiek of routine van het dagelijkse leven. Geen werk, geen wifi. Wel ontspanning en tegelijk ook met diepgang. Een dagdeel samen, een dagdeel opdrachten uitwerken en een dagdeel alleen ontspannen. We hebben het over jouw manieren om vrijheid te ervaren en verbinding in het leven te maken. Je ontdekt jouw nieuwe mogelijkheden, richtingen, doelen en betekenis. Je ziet duidelijk voor je wat de gewenste resultaten zijn in jouw leven of werk. Waar je zin in hebt, zodat je kan gaan doen wat je echt wilt.

Intensieve persoonlijke oriëntatie

Een inspirerende intensive, dat is de Me-Time van jou. Een korte periode van intensieve persoonlijke oriëntatie. Om te onderzoeken wat er haalbaar is nemen we eerst uitgebreid de tijd voor een kennismakingsgesprek. Om te kijken hoe we het beste gaan samenwerken, een gesprek over jou en over mij. Ik noem het een Toekomst-gesprek, waarbij we elkaar ontmoeten, lunchen, wandelen. Een voorproefje van onze gezamenlijke meerdaagse.

Individueel

Jouw Me-Time kan je het gehele jaar door individueel reserveren. Het programma is inhoudelijk bekend. De vorm en locatie bespreken we samen en is maatwerk. Wil je niet 100 uur aan de slag, maar met de jouw beschikbare Me-Time gedurende 1 dag, 3 dagen, 5 dagen, 7 dagen? Neem dan ook contact op. We vinden een vorm die jou goed past en je optimaal persoonlijk rendement oplevert.

Ja, ik wil mijn Me-Time beter benutten

Na het Toekomstgesprek weet je waarom Me-Time de basis is voor structurele levensvreugde

Deel deze pagina via