Rob

Rob van Veenendaal, loopbaancoach en lifecoach

Rob van Veenendaal, 56 jaar jong 🙂

Persoonlijk

Heerlijk vind ik het om af en toe alleen weg te gaan. Een paar dagen uit de sleur van alle dag. Alleen, wandelend, schrijvend. Denkend en reflecterend over – en genietend van – mijn leven. Nu ik 56 ben is het me ook duidelijk dat ik met andere zinvolle zaken bezig ben dan toen ik 25 was.  Ik ben ook graag samen hoor. Met mijn vrouw, kinderen, vrienden en anderen. De gezondheid van mijn beide ouders ging en gaat de laatste jaren helaas niet erg goed. Mijn moeder is inmiddels overleden ook al woont mijn vader nu in een verzorgingstehuis, het blijft belangrijk om mijn balans als mantelzorger te bewaken.

Ontspanning en uitstapjes zijn voor mij van wezenlijk belang. Hier lees je hoe dat zit. Soms ga ik een halve dag of hele dag weg. Soms een paar dagen achtereen in het buitenland. Even terug naar mijzelf, hoe gaat het, wat wil ik, hoe ga ik volgende stappen zetten. In relatie tot de omgeving om mij heen. Dat is ook de basis geweest voor mijn manier van werken. Met klanten kort en krachtig afstand nemen van de dagelijkse routine in werk en prive. Een paar dagen voor jezelf. Je eigen vrijheid en jouw wijze van verbondenheid ervaren.

Professioneel

Mensen, reizen en begeleiden zijn 3 kernwoorden in mijn werkende leven. Vandaar ook mijn opleiding aan HBO-Toerisme. Daarna een mooie loopbaan van 20 jaar bij de KLM. Een forse burn-out maakte duidelijk dat ik wat anders wilde gaan doen. Niet voor een grote multinational werken maar voor mijzelf: loopbaanadvies en begeleiding. Afgelopen 10 jaar ben ik geschoold in gesprekstherapie, loopbaanadvisering, stresscounselling, socratische gespreksvoering. Waarom? Om de mens achter de professional zichtbaar te maken. Ten eerste aan zichzelf, daarna aan de wereld. Steeds duidelijker werd me dat een nog belangrijker domein achter – of onder – de loopbaanvraag zit. Altijd. De mens zelf – in de gehele context van verleden, heden en toekomst – die richting en beweging nodig heeft. Op zoek naar de juiste balans tussen vrijheid en verbinding. Om geluk, succes en zin te ervaren.  Ik werk graag samen met klanten die op zoek zijn naar nieuwe doelen in hun werk of leven. Dat doe ik met de combi van retraite en coaching: ‘100 uur Me-Time’.

 

Een groot netwerk

Heb je een andere vraag op het gebied van leven en werk? Dan kan ik je vast ook een stap verder brengen. Tijdens de afgelopen 12 jaar heb ik als loopbaan- en levenscoach een groot netwerk opgebouwd. Ook kreeg ik te maken met veel verschillende werk- en levensvragen. Het  heeft geleid tot mijn specialisatie in verdiepende oriëntatietrajecten over werk, leven en zin. Ik beschik over een groot netwerk van gekwalificeerde collega’s, coaches, trainers en therapeuten. Vaak kan een van deze specialisten je verder helpen als je een vraag hebt buiten mijn specialisme. Of we werken binnen jouw traject met elkaar samen. Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • acquisitie, verkoop, sales
  • marketing, online marketing
  • social media strategy
  • professional organizing
  • leiderschap binnen organisaties
  • cv, solliciteren, online video’s
  • schrijftraining, copywriting
  • websitebouw, seo, sea
  • etc
Deel deze pagina via