Overspannen, stress, burn-out

Voorkom dat het zover komt


Over mij, Rob, als loopbaanadviseur en lifecoach

Na een periode van stress en uiteindelijk burn-out heb ik 10 jaar geleden mijn werkleven veranderd. Sinds die tijd help ik anderen met loopbaanadvies, uitvalpreventie, re-integratie en outplacement. Ik werk als zelfstandig loopbaanadviseur en lifecoach. Mijn begeleiding is in die 10 jaar steeds meer opgeschoven richting levensvragen en betekenisgeving. Dat klinkt misschien ‘soft’, maar is het zeker niet. Als je het praktisch verwoord naar doelen, plannen en acties die je leven zin en vreugde geven dan heb je de kern van je zinvolle bestaan te pakken.

Interview Rob

In 10 fragmenten van ongeveer 1 minuut krijg je – al luisterend naar de vragen en antwoorden – een aardig beeld van mij in mijn werk.

Combi van Retraite en Coaching

De laatste jaren ben ik steeds meer buiten de deur te vinden met klanten. Geen gesprekken meer in een kantoor of op de werplek, maar wandelend, thuis, tijdens een lunch, op een mooie plek in de natuur. Sinds 2016 werk ik met Me-Time: een combi van Retraite en Coaching. Tijdens bijvoorbeeld een intensieve meerdaagse van 100 uur trekken we samen op, waarbij begeleiding en ontspanning gecombineerd wordt. Een dagdeel coaching, een dagdeel uitwerken en een dagdeel ontspanning. In feite is dit dezelfde formule die ik hanteerde toen ik herstelde van mijn eigen burn-out. Ik wandelde toen veel, was veel buiten, en op een ontspannen manier bezig met nieuwe zingeving.

100 uur Me-Time

100 uur Me-Time doet wonderen. Naast ervaringsdeskundige ben ik nu 10 jaar professional coach, die zijn (werk-)leven succesvol heeft weten om te zetten. Ik help je weer verder met begeleiding op het gebied van:

  • Omgaan met spanning en overspannenheid
  • Voorkomen van stress
  • Herstel van burn-out
  • Gevoelens van onvrede
  • Loopbaanadvies
  • Levensvragen
  • Balans in leven en werken
  • Leven zonder werk
  • Werken zonder leven
  • Zingeving

Vraag het Toekomst-gesprek aan

dan weet je al gelijk meer dan je nu weet

Het Toekomst-gesprek duurt 3 uur. Na het gesprek weet je al veel meer over wat je wilt en hoe je dat kan aanpakken. De coachings-retraite is daarvan een mogelijkheid, maar misschien zijn andere wegen wel beter geschikt voor jou. Zie het als een coachings-dagdeel tegen gereduceerd tarief.


Deel deze pagina via