Inspiratie

Zinnige Zinnen (gratis)

Lees- en werk Ebook

‘Zinnige Zinnen’ heeft als ondertitel ‘stappen naar leven in vrijheid’. Het boekje (24 pagina’s) staat vol met vragen, oefeningen en opdrachten. U leert uw verleden, heden en toekomst te benutten om te werken en leven in vrijheid. Leuke tekeningen vertellen het verhaal van u en iedereen.


Als u liever de gedrukte versie leest, stuur dan even een bericht. U ontvangt het boekje dan per post (E 7,50 inclusief verzending).
Bijna gratis: online 30 dagen-programma (vanaf E29,-)

Elke dag aan de slag met een thema uit uw werk en leven

IKCOACHMIJ is ontwikkeld als hulpwebsite, een app die u gebruikt via uw laptop, tablet, pc of mobiel. Elke dag staat 1 thema of vraag uit uw leven of werk centraal. In een maand tijd verkrijgt u een inzicht-gevend overzicht van uw verleden, heden, toekomst. En de benodigde acties die op dit moment nodig zijn. Uw persoonlijke coachingsprogramma waarmee u aan de slag bent op de voor u beste plek, manier en tijd.

45+ Ontwikkeladvies (= gratis: 4 loopbaangesprekken)

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid subsidieert tijdelijk een ontwikkeladvies voor werkende 45+ers. Ter stimulering van het actief nadenken over uw toekomst. 4 gratis gesprekken over loopbaanontwikkeling. De subsidie vragen wij zelf aan.Maak de quiz Zinnige Vragen! In 2 minuten weet u waar u staat qua ZIN, in uw leven en werken. U kunt direct beginnen.Interview Rob

10 vragen en antwoorden van 1 minuut over loopbaancoaching, lifecoaching, en de vrijheid in leven of werken


You Tube

Meer inspiratie vindt u op YouTube in een serie korte video’sDeel deze pagina via