Gratis

Zinnige Zinnen (gratis)

Lees- en werk Ebook

‘Zinnige Zinnen’ heeft als ondertitel ‘stappen naar leven in vrijheid’. Het boekje (24 pagina’s) staat vol met vragen, oefeningen en opdrachten. Je leert hoe je jouw verleden, heden en toekomst benut om te werken en leven in vrijheid. Leuke tekeningen vertellen het verhaal van mij, jou en iedereen.

Als je liever de gedrukte versie leest, stuur me dan even een bericht. Ik stuur het boekje dan per post naar je toe (E 7,50 inclusief verzending).
Je eigen 30 dagen programma (niet meer gratis: vanaf E29,-)

Elke dag aan de slag met 1 thema uit je werk en leven

Voor mijn klanten en netwerk heb ik een hulpwebsite ontwikkeld. Een app die je gebruikt je via je laptop, tablet, pc of mobiel. Elke dag staat 1 thema of vraag uit jouw leven of werk centraal. In een maand tijd heb je een inzicht-gevend overzicht van je verleden, heden, toekomst. En de benodigde acties duidelijk op dit moment. Jouw persoonlijke coachingsprogramma. Je gaat ermee aan de slag op jouw plek, jouw manier en jouw tijd.

Klik hier voor de ONLINE COACHING MODULESMaak de quiz Zinnige Vragen! In 2 minuten weet je waar je staat qua ZIN, in je leven en werken. Je kan direct beginnen.Interview Rob

In 10 fragmenten van ongeveer 1 minuut krijg je – al luisterend naar de vragen en antwoorden – een aardig beeld van mij in mijn werk.


You Tube

Ik heb een introductie van mij en mijn werk opgenomen op You Tube. Klik op de video als je me wilt horen en zien. Wil je linken met LinkedIn, Facebook, Twitter? Zie rechts bovenin de website.Je kan deze pagina delen met